Dingen die ik niet leuk vind waar anderen (vaak) dol op zijn…

Met dank aan lilith voor de inspiratie, hieronder een lijstje van dingen waar ik eenvoudigweg de fun (nog) niet van inzie. Maar ik ben vaak makkelijk te overtuigen…

– U2. Geen idee wat daar nu zo bijzonder aan is.
– Gevulde weekends vol etentjes en brunchen. Ik houd van rust. Ik zie mijn vrienden heel graag, maar wil maar één social event per weekend. Ik heb tijd nodig om thuis te bekomen… Zij begrijpen dat intussen allemaal heel goed. Waarvoor dank!
– Aardbeienyoghurt. Eigenlijk alle fruityoghurt.
– Aardbeienijs.
– Small talk. Ik ben er niet goed in en ik houd er niet van.
– Strings. De onderbroeken, ja. Lelijk en zéér oncomfortabel.
– Jeans dragen. Zeker als vrouw. Wat een ondingen. En hoe onelegant kan ik er eigenlijk uitzien? (Ik spreek me hier niet uit over anderen, ik vind het meestal best mooi – maar bij mezelf? Bweirk).
– Babyborrels. Sorry, maar ik vind het gewoon niet zo fijn. Je krijgt amper tijd om met de ouders te praten, laat staan om de baby te bewonderen. Je eigen koters neem je mee (ahja, het loopt daar meestal vol kindjes), dus je bent al blij als je ze heelhuids terugvindt én als ze ’s avonds niet misselijk worden van alle zoetigheden die ze overal gevonden of genomen hebben. No fun for me on a sunday-afternoon… Ik hoop dat niemand mij dit kwalijk neemt.
– 4/5e werken. Ik heb het nog niet geprobeerd maar op dit moment zegt het mij niets, ik ben één en al chaos op zo’n vrije dag denk ik. En zou me voortdurend verplicht voelen ‘iets in het huishouden te doen’. Misschien binnenkort, als de kinderen er echt deugd van zouden hebben, voor hen alles uiteraard.
– ‘Wish you were here’ van Pink Floyd. I really don’t get it. Tot spijt van mijn man…

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

One thought on “Dingen die ik niet leuk vind waar anderen (vaak) dol op zijn…

  1. Moh! Strings oncomfortabel?! En jeans, ik droeg tot voor kort bijna niets anders (en toen ontdekte ik dat jurkjes mij toch niet dikker doen lijken :)). Maar babyborrels and small talk: idem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s