Tijd!

Ons Kleine Prinsje wordt groot.

En soms gaat dat nogal snel. Vooral tijdens de weken waarin wij veel werken. En niet voor 19u30 thuis zijn. Hij wordt bijzonder goed opgevangen door de fantastische Omi, die hem vertroetelt als geen ander, dus hij is in goede handen. En hij is gewoon thuis (zo fantastisch is Omi!). Maar toch…

Een half uurtje voor het slapengaan wat knuffelen met mama is echt te weinig (vooral voor mama)! Ik had mezelf nochtans altijd voorgenomen zo weinig mogelijk te missen en kijk nu… Ineens is het druk en word je meegesleurd in zo’n spiraal van werk – en dat is mijn eigen fout. Ik moet meer “neen” zeggen.

Ik mis hem dan zo erg, dat ik hem bijna uit zijn bedje zou halen om hem op te eten, om te knuffelen, om een boekje te lezen, om kusjes te geven, om dada te doen, om woefwoef te zeggen tegen al wat lijkt op een hondje.

Ik moet er dus echt op letten, dat ik me niet laat meesleuren in stress en werk en cliënten en dossiers.

Want ik ben een MAMA (zijn mama!) en ik wil er zijn voor MIJN KLEINE PRINS! Dat zou toch iedereen moeten begrijpen?

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

4 thoughts on “Tijd!

  1. Het doet me telkens weer beseffen dat ik echt wel sjans heb met mijn werk. Schoon uren en dicht bij huis. De papa is daarentegen ook steeds laat thuis. Hopelijk vind je snel een evenwicht.

  2. Herkenbaar, ik moet soms naar het buitenland en zit vaak vijf uur per dag op de trein. Dan is dat opstaan om vijf uur, thuis om negen uur ’s avonds, en dan heb je ze een hele dag niet gezien. Ik zou zo graag vier vijfde werken. Is dat geen optie voor jou? Of één dag per week wat langer werken en dan één dag wat vroeger naar huis?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s