Damespraat

Ik heb me echt eens laten gaan – hélemaal vrouw gevoeld.

Ik ben naar een outlet-verkoop gegaan. Een privé-uitnodiging, een rare hangar (geheel onherkenbaar – is dat voor inspectie ofzo?), met bodyguards (of hoe heten van die kleerkastmannen?) aan elke in- en uitgang, en vooral met horden en horden grabbelende vrouwen.

Echt, iedereen moet dat toch eens meegemaakt hebben. De meeste kleren waren zelfs echt niet mooi en toch had ik bij elk stuk het hebben-hebben-hebben-gevoel.

Outlet – dat is nu eens een concept dat gecreëerd is voor (door?) vrouwen. Het idee alleen al doet kopen. Ik heb veel meer geld uitgegeven dan ik op een  gewone winkeldag zou gedaan hebben (cash, ahja, dat is verplicht) en ik heb duurdere spullen gekocht dan ik op een gewone dag zou gedaan hebben.

En toch ben ik supercontent.

Ik zeg het u: “outlet” dat is voor een vrouw wat een mega-hamburger-met-frieten is voor iemand op dieet: we weten dat het niet goed is, dat het veel te veel is en dat we het ons nog lang zullen beklagen en toch… als we ervoor staan: hebben, hebben, hebben.

(misschien zijn er dames met meer karakter, maar zo reageer ik ook op die hamburger als ik op dieet ben).

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

One thought on “Damespraat

  1. Ha! Outlet, idd een gevaar. Je zou denken dat je koopjes doet, maar eigenlijk koop je dan merken die je anders nooit zou kopen en betaal je veel te veel. Outletwebwinkels zijn vooral bij mij een gevaar 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s