Mezelf verloochend?

Geheel tegen mijn eigen principes heb ik vanmorgen iets gedaan wat ik normaal NOOIT zou doen…

Met het schaamrood op de wangen moet ik bekennen dat ik vanmorgen aan een Mobistar-winkel in de rij stond voor de nieuwe iPhone – echt, als ik het neerschrijf word ik opnieuw verlegen!!

Maar Grote Prins wordt binnenkort 30 jaar en is erdoor bezeten, dus wat doe je dan als liefhebbende echtgenote? Je trots opzij zetten en hopen dat je je ventje gelukkig kan maken. Maar het voelde wel als totale zelfverloochening…(en dat was het ook)

En dan nog zonder resultaat.

Dus misschien hebben jullie vanochtend iemand in de rij zien staan, duidelijk op haar ongemak tussen die Die-Hard-fans (wat ik hélemaal niet ben, seriously, het gaat om een TELEFOON!), zo onzichtbaar mogelijk, elk oogcontact met wie dan ook vermijdend: must have been me! Of misschien is er nog ergens zo’n gekke echtgenote – ik hoop het althans 🙂

Damn, wat moet ik die man graag zien!

Dus Grote Prins, bij deze weet je het: ik zie je supergraag, dat heb ik vanochtend wel bewezen, maar nu blijf ik enkele weken trouw aan mezelf!

Ps: in ruil mag ik wel het hele weekend uitslapen 🙂 dus dat compenseert de zelfverloochening misschien wel een beetje: daar zou ik altijd veel voor over hebben!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s