10 maanden

Lieve Kleine Prins

Vandaag ben je al 10 maanden, de tijd vliegt!

10 maanden al dat wij genieten van jouw mooie ogen, jouw lieve handjes, jouw geweldig suikerbuikje…

10 maanden al dat wij een echt gezinnetje vormen – genoeg om te beseffen dat wij het nooit meer anders zouden willen! De jaren ervoor waren supermooi, maar met jou erbij is het helemaal af!

10 maanden al dat jij iedereen kan charmeren, door te knuffelen, te lachen, je armpjes uit te steken, met je voetjes te draaien als je enthousiast bent…

10 maanden al en nog geen tandje te zien (maar we wachten geduldig af), ook kruipen doe je nog niet echt (maar we wachten geduldig af), je bent wel helemaal verkikkerd op je nieuwe vrachtwagentje: meneertje leeuw erin zetten, rondrijden en er opnieuw uithalen… Meneertje leeuw lijkt het allemaal best leuk te vinden, tot je hem erna bijna op eet… Ook in bad gaan met mama of papa vind je fantastisch, je duikt richting je speelgoed alsof het eten is en je scheurende honger hebt, je schatert als je water kan doen opspetsen, je kijkt over de rand mee als het bad volloopt – liefst zou je er al inzitten voor het water er is!

10 maanden al dat wij ons elke keer opnieuw afvragen of wij dan echt de allerliefste, allermooiste en allerschattigste zoon ter wereld hebben.

Lieve Kleine Prins, je bent een mega-schat!!!

Neem alle tijd om te worden wie je wilt en om te doen wat je graag zou doen.

X, je mama

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s