Ochtendgloren…

Daar zie ik redelijk veel van tegenwoordig. Te veel. Zeker voor een avondmens en nachtraaf als ik altijd was (ik las vroeger boeken in mijn bed, soms tot 4u ’s ochtends, dat lijken ver vervolgen tijden).

Want onze Kleine Prins vindt 6u het perfecte uur om wakker te worden en te brullen om eten… Zelfs een pampertje verversen voor zijn flesje (dat al klaarstaat, hoor!) is véél te véél gevraagd, aan zijn gekrijs te horen (misschien is het helemaal zo erg niet, maar als je zelf nog half slaapt, klinkt zelfs het kleinste snikje als gekrijs)… Alsof hij in weken niet heeft gegeten 🙂

Na dat flesje is het altijd spannend: valt hij opnieuw in slaap, of valt hij niet opnieuw in slaap – jammer genoeg eerder het laatste.

Wij hebben dan ook dringend gordijntjes nodig, dat we dat Kleine Prinsje opnieuw kunnen “ont”regelen – want wij hebben net iets meer slaap nodig. En om 22u al in ons bed kruipen, nee, hoor, sorry – ik wil toch nog wel een beetje van mijn avonden genieten!

Dus wij zijn moe, maar Kleine Prins, die is gelukkig… en vrolijk… en om 8u30 – wanneer we allemaal klaarwakker zijn en naar de creche/het werk vertrekken – is hij klaar voor zijn dutje, de Kleine Stinker :-), en dat doet hij dan ook: tot 10u! Wat zou ik daar geld voor geven!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s