Zeven maanden!

Liefste Kleine Prins

Het is alweer zeven maanden geleden dat wij in het ziekenhuis aan het wachten waren op jouw komst…

Wat gaat de tijd toch snel en vooral, wat vinden wij jou al groot!

Je bent intussen een echt ventje geworden, met de mooiste en breedste glimlach die wij al gezien hebben.

Je hebt helemaal je ritme gevonden: wakker worden rond 7u00, lekker flesje drinken, om 11u groentenpap waar je al helemaal gek op bent, om 15u à 16u fruitpap die je zo mogelijk nog lekkerder vindt en ’s avonds voor het slapengaan om 19u30 nog een flesje… Om 20u leggen wij jou in je bedje en zonder enig protest ga jij dan lekker slapen!

Ikzelf en Grote Prins genieten volop van je geweldige humeur: je bent altijd goedgezind, je lacht zo goed als de hele tijd (zelfs nu je zo erg piept en heel vaak aan de aerosol moet blijf je vrolijk).

Je bent nieuwsgierig en kan heel geconcentreerd spelen. Het valt echt op hoe je je aandacht dan op één speelgoedje kan focussen, terwijl het meestal goed vol ligt rondom jou… Je kijkt er dan naar met je tong uit je mond en doet je uiterste best om net dat speeltje op de juiste manier vast te pakken en in je mond te steken… Er wordt ook al duchtig vanalles op de grond gegooid… Je kan geconcentreerd naar televisie kijken.

Je begint water te drinken uit een beker met twee handvaten, dat lijk je leuk en lekker te vinden…

Je kijkt graag in de spiegel, als je dan dat mooie kleine jongetje in de gaten krijgt, lach je heel breed 🙂

De Maxi Cosi is zo goed als te klein voor jou – je groeit dan ook echt snel…

Aan kruipen lijk je nog niet toe te komen, als we je op je buikje leggen protesteer je meestal tot iemand jou komt helpen (ja, wij bekennen: we krijgen het niet over ons hart om je dan te laten liggen).

De relax is te klein geworden voor jou, vorige week stond ons hart bijna stil toen je je met je volle gewicht voorover wierp en één van de knopen het begaf… Die hebben we dus verbannen en nu zit je fier te wezen in de eetstoelen…

Je wordt heel graag geknuffeld (thank god, want ik kan jou zo goed als geen seconde gerustlaten ;-)) en je bent graag overal bij…

Je bent vrij makkelijk te troosten, als iemand je eens goed knuffelt en wat kusjes geeft op je wangen en je neusje, dan is het meestal snel weer beter.

Lieve Kleine Prins, wij genieten zo enorm van jou! Je bent écht het mooiste dat ons ooit is overkomen…

Kus,

je mama en je papa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s