Bumba en aerosol…

Blijkt ook hier een perfecte combinatie.

Hij heeft zich altijd redelijk goed laten aerosollen (heeft het ook al heel veel moeten ondergaan, ocharme), maar nu hij meer begint te kunnen wordt het toch iets moeilijker om hem stil te houden.

Maar dan is er Bumba: het is echt mooi om zien hoe hij daar gehypnotiseerd naar kan kijken, terwijl ik rustig kan aerosollen. En een aflevering van Bumba duur precies 5 minuten – ook handig om ineens te timen!

Ik weet het, educatief gezien is zou het niet zo verstandig zijn om kleintjes al naar tv te laten kijken (waarom? iemand?) maar het is zo handig… En voorlopig zijn al die programma’s nog redelijk nieuw voor ons, dus we verdragen ze nog op de achtergrond (hoewel het deuntje van “Dobus” mij toch al begint tegen te steken…grrrrrr, nu zit het in mijn hoofd natuurlijk :-))

3 thoughts on “Bumba en aerosol…

  1. niks mee met tv…
    turi is er groot mee geworden. het was de enige manier om hem rust te geven in zijn hoofd op voorschrift van de psycholoog.En het is de reden dat hij zo goed engels spreekt..miscchien moet je niels chinese tv laten kijken…..goed voor de toekomst hahaha…

    • @ Miranda: Dat is nog eens een geruststelling! Want zoals Turi mag hij zeker worden, daar teken ik nu al voor! 😉
      Maar Chinese tv? Daar moet ik nog eens over nadenken: die doen altijd zo raar op tv, he 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s