Het is beslist.

Wat al een hele tijd aan het broeden was, is nu definitief beslist. Ik gooi mijn carriere over een andere boeg…

Nu zit ik (nog niet zo lang) in een groot kantoor met bazen, sub-bazen, subsub-bazen, etc… Er is sprake van evaluaties, quota, bonussen/geen bonussen (vaker het laatste), vakantiedagen/geen vakantiedagen (vaker het laatste), timesheets, en alles wat wordt geschreven wordt nog drie maal nagelezen voor het mag vertrekken. En daar kan ik niet meer aan wennen nadat ik de eerste vier volle jaren van mijn carriere heb vervuld als zelfstandige in de letterlijke zin van het woord: zelf de planning regelen, zelf de cliënten ontmoeten, zelf de dossiers beheren, zelf de suksessen (en mislukkingen) boeken…

Dus ik hou het hier (na 1,5 jaar – waarin Kleine Prins dan ook nog eens geboren werd) voor bekeken. De reacties zijn niet positief, maar ik hoop dat we als volwassen mensen een regeling kunnen vinden die voor alle partijen werkt. Dus ik bijt nog enkele maanden op mijn tanden en hoop daarna mijn gedreven, ambitieuze, zelfstandige en vooral gelukkige zelf te kunnen terugvinden.

Het zal ook hard werken worden, maar ik besef nu meer dan ooit hoe belangrijk het is om echt gelukkig te zijn met je werk – zeker als er zo’n Klein Prinsje (en een Groot Prinsje) thuis op je wacht! Ik stel nu vast hoe veel ik mijn hoofd brak over dat werk, de ergernissen en frustraties en jammer genoeg verwerk je die dingen als je thuis bent – en thuis, dan wil ik genieten van Kleine Prins en Grote Prins!

Dus: het is beslist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s